Вербецька, Марина Миколаївна2023-04-252023-04-252023Вербецька, М. М. Розроблення технології булочних виробів, збагачених клітковиною розторопши, з впровадженням в проєкті хлібозаводу в місті Лубни Полтавської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вербецька Марина Миколаївна ; наук. керівник Віра Іванівна Дробот. – Київ, 2023. – 156 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40365otherхарчові волокнаклітковина з насіння розторопшиdietary fibersfiber from thistle seedsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівРозроблення технології булочних виробів, збагачених клітковиною розторопши, з впровадженням в проєкті хлібозаводу в місті Лубни Полтавської областіOther