Голікова, Тетяна ПетрівнаЮрчак, Віра Гаврилівна2013-03-222013-03-222012Голікова, Т. П. Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарства / Т.П. Голікова, В.Г. Юрчак // Матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. “Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу" – К.: НУХТ, 2012 р. - С. 69 – 71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7027Робота присвячена проблемі виготовлення макаронних виробів-напівфабрикату. Встановлено, що кислотність не є обмежуючим показником при зберіганні таких виробів. Проаналізовано існуючі способи зберігання не сушених макаронних виробів. Обґрунтовано доцільність дослідження та створення нормативної бази для виробництва макаронних виробів-напівфабрикату. The paper deals with problem of semi-finished macaroni producing. It has been installed that acidity is not limiting index in storage of these products. Existing ways of non dried macaroni storage have been analyzed. Expedience of researching and creating of standards for the semi-finished macaroni producing have been grounded.otherмакаронні вироби-напівфабрикаткислотністьзберіганнямікробіологічне псуванняпастеризаціяsemi-finished macaroni productsaciditystoragemicrobial spoilingpasteurizationкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиМакаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарстваArticle