Макаронні вироби-напівфабрикат для закладів ресторанного господарства - Голікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна (My University, 2012)
Робота присвячена проблемі виготовлення макаронних виробів-напівфабрикату. Встановлено, що кислотність не є обмежуючим показником при зберіганні таких виробів. Проаналізовано існуючі способи зберігання не сушених макаронних виробів. Обґрунтовано доцільність дослідження та створення нормативної бази для виробництва макаронних виробів-напівфабрикату. The paper deals with problem of semi-finished macaroni producing. It has been installed that acidity is not limiting index in storage of these products. Existing ways of non dried macaroni storage have been analyzed. Expedience of researching and creating of standards for the semi-finished macaroni producing have been grounded.
Keywords: макаронні вироби-напівфабрикат; кислотність; зберігання; мікробіологічне псування; пастеризація; semi-finished macaroni products; acidity; storage; microbial spoiling; pasteurization; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи