Використання мобільного додатку FOODSTR для вибору корисних продуктів харчування - Ущаповський, Артем Олегович (My University, 2021)
В роботі наведено дослідження, щодо використання мобільного додатку FoodStr для вибору корисних продуктів харчування українців. На основі аналізу літературних даних, наведено переваги використання даного додатку як для звичайних українців, так і для закладів ресторанного господарства. The paper presents research on the use of the FoodStr mobile application for choosing healthy food products for Ukrainians. Based on the analysis of literary data, the advantages of using this application for both ordinary Ukrainians and restaurants are given.
Keywords: здорове харчування; мобільний додаток; харчові добавки; healthy eating; mobile application; nutritional supplements; кафедра готельно-ресторанної справи