Ущаповський, Артем Олегович2023-06-212023-06-212021Ущаповський, А. О. Використання мобільного додатку FOODSTR для вибору корисних продуктів харчування / А. О. Ущаповський // Інноваційні технології в готельно–ресторанному бізнесі : X Всеукраїнська науково-практична конференція, 23 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 111https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40889В роботі наведено дослідження, щодо використання мобільного додатку FoodStr для вибору корисних продуктів харчування українців. На основі аналізу літературних даних, наведено переваги використання даного додатку як для звичайних українців, так і для закладів ресторанного господарства. The paper presents research on the use of the FoodStr mobile application for choosing healthy food products for Ukrainians. Based on the analysis of literary data, the advantages of using this application for both ordinary Ukrainians and restaurants are given.otherздорове харчуваннямобільний додатокхарчові добавкиhealthy eatingmobile applicationnutritional supplementsкафедра готельно-ресторанної справиВикористання мобільного додатку FOODSTR для вибору корисних продуктів харчуванняThesis