Бандуренко, Галина МихайлівнаЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКорецька, Ірина Львівна2018-05-212018-05-212017Бандуренко, Г. М. Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировини / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька // Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : матеріали другої міжнародної науково-практичної конференції, 5–7 вересня. – Харків : ХДУХТ, 2017. – С. 211-212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27475Дослідження показали, що з гарбуза та моркви можна отримати ряд поліфункціональних продуктів, які можна використовувати у виробництві здобних борошняних виробів в якості наповнювачів, які містять харчові волокна та β-каротин. Studies have shown that a number of polyfunctional products can be obtained from pumpkin and carrots, which can be used in the production of flour products as fillers containing food fibers and β-carotene.uk-UKморквагарбузсушіннякаротинборошняні виробиcarrotspumpkindryingcaroteneflour productsкафедра технології консервуваннякафедра готельно-ресторанної справиВиробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировиниOther