Проблеми та шляхи оптимізації бізнес-планування навчального процесу у вищому навчальному закладі - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Досліджено основні бізнес-функції навчального процесу у вищому навчальному закладі як суб’єкті господарювання. Виділені основні бізнес-функції, що виконує науково-педагогічний працівник. Проведений АВС-аналіз трудомісткості бізнес-функцій при наданні освітянських послуг працівником ВНЗ. The basic business-functions of educational process are researched in higher educational establishment as a subject of manage. The basic business-functions of scientifically-pedagogical worker are distinguished. The АВС-analysis of labour in-tensiveness of business-functions at the grant of elucidative services by the worker of higher school is conducted.
Keywords: бізнес-процес; бізнес-функції; аналіз; оптимізація; навчальне навантаження; вищий навчальний заклад; науково-педагогічний працівник; business process; business-functions; analysis; optimization; educational loading; higher school; scientifically-pedagogical worker; кафедра економіки праці та менеджменту