Попович, Анжела Сергіївна2021-07-162021-07-162021Попович, А. С. Удосконалення технології вершкових кремів з використанням порошків із рослинної сировини для кафе-кондитерської в Солом’янському районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Анжела Сергіївна Попович ; наук. керівник Олег Володимирович Кузьмін. – Київ, 2021. – 312 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34830otherкафе-кондитерськасхема технологічного процесуконкурентоспроможністьорганізаційна структурарослинні порошкикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології вершкових кремів з використанням порошків із рослинної сировини для кафе-кондитерської в Солом’янському районі м. КиєваOther