Явища електроосмосу та електрофорезу. Застосування в медицині - Воробей, Анна Миколаївна; Медвідь, Наталія Вікторівна; Лазаренко, Михайло Васильович (My University, 2020)
При правильному застосуванні електрокінетичних явищ можна покращити лікування. Насамперед, найбільш дієве використання при захворюванні органів дихання, у офтальмології, косметології, захворюваннях хребта та суглобів, внутрішніх хворобах

With the correct use of electrokinetic phenomena, treatment can be improved. First of all, the most effective use is in respiratory diseases, in ophthalmology, cosmetology, diseases of the spine and joints, internal diseases
Keywords: електроосмос; електрофорез; дисперсні системи; electroosmosis; electrophoresis; dispersedsystems; кафедра фізики та професійної безпеки