Застосування способів біотехнології з метою утилізації стічних вод молокопереробного підприємства - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Лисюк, О. С. (My University, 2013)
Охарактеризовано склад стічних вод молокопереробного підприємства. Запропоновано анаеробно-аеробну технологію їх очищення. Кінцеві показники очищення дозволяють скидати стічні води у природні водойми.
Keywords: аеробне очищення; біогаз; стічні води; молокозавод; анаеробне очищення; anaerobic treatment; aerobic treatment and biogas; waste water; milk; кафедра екології та екоменеджменту