Управління інноваціями й технологіями на підприємствах лікеро-горілчаної промисловості за умов розробки нових видів продукції - Топольник, Віра Григорівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Баширов, Іслам Халідович (My University, 2009)
В статі розглянуто основні напрями у розробці інновацій та технологій у лікеро-горілчаній промисловості при розробці нових видів продукції. In the article basic directions are considered in development of innovations and technologies in liqueur-vodka industry at development of new types of products.
Keywords: управління інноваціями; інновації (лікеро-горілчані вироби); кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції