Шульга, Оксана СергіївнаШаран, Андрій ВасильовичКовбаса, Володимир Миколайович2014-02-242014-02-242008Шульга, О. С. Сухе знежирене молоко як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів / О. С. Шульга, А. В. Шаран, В. М. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. — 2008. — № 10(350). — С. 12-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12715В статті розглянуті фізико-хімічні показники якості екструдату залежно від вмісту доданого сухого молока, органолептичні показники екструдатів із картоплепродуктів. Рекомендовано додавати до екструдованих картоплепродуктів до 15 % сухого знежиреного молока The article considers the physical and chemical quality of extruded depending on the content of added milk organoleptic characteristics of potato extrudates. It is recommended to add extruded potato products up to 15% of dry non-fat milk.otherкоефіцієнт спучуваннякартопляне пюреекструдовані продуктисухе молокоcoefficient of swellingmashed potatoesextrusion productsmilk powderкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаСухе знежирене молоко, як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктівArticle