Сухе знежирене молоко, як білковий збагачувач екструзійних картоплепродуктів - Шульга, Оксана Сергіївна; Шаран, Андрій Васильович; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2008)
В статті розглянуті фізико-хімічні показники якості екструдату залежно від вмісту доданого сухого молока, органолептичні показники екструдатів із картоплепродуктів. Рекомендовано додавати до екструдованих картоплепродуктів до 15 % сухого знежиреного молока The article considers the physical and chemical quality of extruded depending on the content of added milk organoleptic characteristics of potato extrudates. It is recommended to add extruded potato products up to 15% of dry non-fat milk.
Keywords: коефіцієнт спучування; картопляне пюре; екструдовані продукти; сухе молоко; coefficient of swelling; mashed potatoes; extrusion products; milk powder; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології зберігання і переробки зерна