Оцінка вартості брендів підприємств харчової промисловості України - П'янкова, Оксана Василівна (My University, 2010)
В статті висвітлено результати досліджень щодо оцінки брендів вітчизняними агенціями, проаналізовано позиції брендів підприємств харчової промисловості у «Рейтингу корпоративних брендів»

The article considered results of research about estimation of brands native agency, analysed position of company brands by food industry in «Rating of corporative brands»
Keywords: бренд; brand; оцінка брендів; методи оцінки; кафедра економіки праці та менеджменту; рейтинг; estimation brands; methods of the estimation; rating