Костін, Анатолій Геннадійович2023-04-202023-04-202023Костін, А. Г. Проєкт цеху борошняних кондитерських виробів в смт. Калинівка Вінницької області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Костін Анатолій Геннадійович ; наук. керівник Людмила Василівна Махинько. – Київ, 2023. – 79 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40294otherпечиво затяжнепечиво цукроветістоприготуванняемульсіятістоавтоматизована лініяGourmetbackHBG 600DOLZANlong-lasting biscuitssugar biscuitsdough makingemulsiondoughautomated lineкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроєкт цеху борошняних кондитерських виробів в смт. Калинівка Вінницької областіOther