Тенденції розвитку світового ринку дитячих косметичних засобів - Савіцька, Ганна Олександрівна; Бойчук, Тетяна Михайлівна (My University, 2024)
Розглянуто тенденції виробництва дитячих косметичних засобів та особливості використання натуральних рослинних екстрактів.

Trends in the production of children's cosmetics and the features of the use of natural plant extracts are considered.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; косметичні продукти; дослідження ринку; дитяча доглядова косметика; cosmetic products; market research; baby care cosmetics