Проблеми розвитку ділового туризму в Україні - Кравчук, Надія Миколаївна; Чорна, Наталія Сергіївна (My University, 2015)
Визначення ряду проблем розвитку ділового туризму в Україні,вирішення яких дозволить значно поліпшити стан розвитку ділового туризму. Determination of a number of problems of development of business tourism in Ukraine, the solution of which will significantly improve the development of business tourism.
Keywords: діловий туризм; готелі; бізнес-центри; основи гостинності; business tourism; hotels; business centers; hospitality bases; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції