Ямс – перспективна сировина для удосконалення продукції ресторанного господарства - Пушка, Ольга Сергіївна (My University, 2020)
У статті проаналізовано різновиди ямсу та встановлено доцільність використання фіолетового убе для удосконалення продукції ресторанного господарства. The article analyzes the varieties of yams and establishes the feasibility of using purple ube to improve the products of the restaurant industry.
Keywords: ямс; удосконалення; продукція ресторанного господарства; yams; improvement; restaurant products; кафедра готельно-ресторанної справи