Пушка, Ольга Сергіївна2021-06-092021-06-092020Пушка, О. С. Ямс – перспективна сировина для удосконалення продукції ресторанного господарства / О. С. Пушка // Якість і безпечність харчової продукції і сировини – проблеми сьогодення : матеріали міжнародної конференції присвяченої 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д.т.н., професора Львівського торговельно-економічного університету Івана Васильовича Сирохмана, 25 вересня 2020 р., м. Львів. – Львів, 2020. – С. 145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34393У статті проаналізовано різновиди ямсу та встановлено доцільність використання фіолетового убе для удосконалення продукції ресторанного господарства. The article analyzes the varieties of yams and establishes the feasibility of using purple ube to improve the products of the restaurant industry.ямсудосконаленняпродукція ресторанного господарстваyamsimprovementrestaurant products,кафедра готельно-ресторанної справиЯмс – перспективна сировина для удосконалення продукції ресторанного господарстваThesis