Ясінська, Ірина ЛеонідівнаСоколова, Ольга Миколаївна2021-06-182021-06-182021Ясінська, І. Л. Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів / І. Л. Ясінська, О. М. Соколова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34567Ринок м’ясних аналогів є однозначно перспективним. Існуючі технології виробництва потребують вдосконалення задля отримання продукту з максимально наближеними до традиційного м’яса смаковими характеристиками та поживною цінністю. The market for meat analogues is clearly promising. Existing production technologies need to be improved in order to obtain a product with the taste and nutritional value as close as possible to traditional meat.otherаналіз ринкум'ясні аналогиmarket analysismeat analoguesкафедра технології оздоровчих продуктівСтан та перспективи ринку м’ясних аналогівThesis