Аналітичні задачі підсистеми технологічного моніторингу дифузійного відділення цукрового заводу - Зігунов, Олександр Михайлович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2012)
В статті розглянуто задачі моніторингу стану технологічних процесів, що вимагають аналізу взаємозв’язків великої кількості параметрів процесу і наступного синтезу додаткового інформаційного потоку, який характеризує певні стани процесу. Представлена функціональна структурна підсистеми технологічного моніторингу дифузійного відділення цукрового заводу. This articles examines the tasks problems the subsystem for monitoring of technological processes, requiring analysis of a large number of interactions of process parameters and the subsequent synthesis an additional flow of information that characterizes the state of some process. The functional structure of the subsystem for monitoring of sugar factory diffusion technological department.
Keywords: технологічний моніторинг; інформаційний потік; дифузійний апарат; technological monitoring; information flow; diffusion apparatus; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка