Забезпечення екологічного розвитку сільського господарства України - Федулова, Ірина Валентинівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2013)
В статті розглядається стан розвитку сільського господарства і його вплив на екологічний стан країни. Подолання екологічної кризи, зменшення техногенного навантаження на навколишнє середовище, припинення прогресуючих забруднення, деградації та виснаження ресурсів потребують розробки і практичної реалізації широкомасштабних заходів, спрямованих на екологічно безпечну інтенсифікацію та організацію виробництва в національному агропромисловому комплексі.
Keywords: екологія; розвиток сільського господарства; экология; развитие сельского хозяйства; agriculture; ecology; кафедра економіки праці та менеджменту