Калініченко, Ася ОлександрівнаЗарубіна, Вікторія Сергіївна2012-09-252012-09-252012Калініченко, А. О. Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату / А. О. Калініченко, В. С. Зарубіна // Програма і матеріали 78-ї міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті», 2 - 3 квітня 2012 р. – К.: НУХТ, 2012. – Ч. 1. – С. 310-311.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2996Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.uk-UKхлібні паличкиbread sticksбродильно-формувальний агрегатглива звичайнапідвищений тискекструдерfermenting-forming aggregatepleurotushigher pressureextruderкафедра експертизи харчових продуктівТехнологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату