Кузьмін, Олег ВолодимировичКапустян, Валерій АнатолійовичБабанова, Дар'я ОлексіївнаБарилов, Мирослав ІгоровичСоломінській, Олексій АндрійовичПахальчук, Олександр Юрійович2022-02-072022-02-072019Дослідження якості харчування у закладах ресторанного господарства / О. В. Кузьмін, В. А. Капустян, Д. О. Бабанова, М. І. Барилов, О. А. Соломінській, О. Ю. Пахальчук // Інтернаука. – 2019. – № 10 (72). – С. 35–46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37055Проведено дослідження якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства.otherкваліметріяякістьхарчуванняqualimetryqualitydietкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДослідження якості харчування у закладах ресторанного господарстваArticle