Визначення руху робочої маси в камері тістомісильної машини періодичної дії - Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій Тимофійович (My University, 2002)
Запропонована методика дозволяє відкоригувати обриси робочої камери і місильних лопатей, ліквідувати застійні зони та вирівняти інтенсивність перемішування в робочій камері тістомісильної машини. The proposed technique allows to correct the contours of the working chamber and kneading blades, eliminate dead zones and align the intensity of mixing in the chamber kneading machine.
Keywords: замішування; траєкторії руху; експериментальна установка; knead; trajectory of movement; experimental setup; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв