Оболкіна, Віра ІллівнаДзигар, Ольга Олександрівна2019-12-112019-12-112018Патент 128152 UA, МПК А23G 3/00 (2018.01) Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» / Оболкіна В. І., Дзигар О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201801691 ; заявл. 20.02.2018 ; опубл. 10.09.2018 ; Бюл. № 17, 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30530Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням пряно-ароматичної фіто сировини та цистеїну. Спосіб виробництва крекеру «Таємниця» дозволяє одержати крекер з покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, отримати крекер з оригінальним пікантним смаком, покращеними органолептичними властивостями та подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців). Utility Declaration Patent. A method has been developed for the production of crackers using aromatic phyto raw materials and cysteine. The Mystery cracker production method allows to obtain a cracker with improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, to obtain a cracker with an original piquant taste, improved organoleptic properties and an extended shelf life (up to 12 months).uk-UKмонарда двійчастаборошняні кондитерські виробипряно-ароматична сировинацистеїнкрекерmonard doubleflour confectioneryspice-aromatic raw materialscysteinecrackerкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівСпосіб виробництва крекеру «Таємниця» (Патент на корисну модель № 128152)Technical Report