Оптимальне керування утфельними вакуум-апаратами періодичної дії з використанням бази знань експертної системи - Кишенько, Василь Дмитрович; Глущенко, Маргарита Сергіївна; Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2014)
Оптимальне керування утфельними вакуум-апаратами періодичної дії цукрового виробництва здіснюється за допомогою експертної системи реального часу прецедентного типу. Прецеденти виявлені в результаті топологічного аналізу часових рядів основних технологічних змінних процесу кристалізації. Optimal control of massecuite vacuum apparatus periodic action zdisnyuyetsya sugar production using real-time expert system case type. Precedents identified by the topological analysis of time series of main process variables crystallization process.
Keywords: цукрове виробництво; керування технологічними процесами; вакуум-апарат; експертна система; прецедентний підхід; sugar production; process control; vacuum unit; expert system; case approach; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка