Використання лохини в технології збивних десертів - Воробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2020)
Досліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.
Keywords: холодна солодка страва; самбук; ягідне пюре; лохина; біоактивність; cold sweet dishes; sambuc; berry puree; bioactivity; blueberries