Воробйова, Анастасія МихайлівнаБерезова, Ганна ОлександрівнаПольовик, Володимир Вікторович2020-11-262020-11-262020Воробйова, А. М. Використання лохини в технології збивних десертів / А. М. Воробйова, Г. О. Березова, В. В. Польовик // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали Ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С 12-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32274Досліджено хімічний склад та харчову цінність самбуку яблучного з додаванням пюре з лохини. Обоснована доцільність додавання лохини до рецептурного складу.otherхолодна солодка стравасамбукягідне пюрелохинабіоактивністьcold sweet dishessambucberry pureebioactivityblueberriesВикористання лохини в технології збивних десертівThesis