Моделювання та оптимізація періодичних процесів в утфельних вакуум-апаратах - Глущенко, Маргарита Сергіївна (My University, 2008)
Розроблені математичні моделі для кожної стадії роботи утфельного вакуум-апарата. Проведено аналіз технологічних змінних та імітаційне моделювання процесів. Розроблені алгоритми оптимального управління. Розроблено функціональну структуру для реалізації алгоритмів оптимальних управління. Розроблено систему автоматичного управління вакуум-апаратом.
Keywords: ситуаційний підхід; математичне моделювання; утфельний вакуум-апарат періодичної дії; технологічний комплекс; оптимальні умови; optimum terms; mathematical design; fillmass vacuum-device of periodic action; technological complex; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка