Коваль, Ольга ВолодимирівнаБойко, Олексій ОлеговичБут, Сергій Анатолійович2014-11-132014-11-132014Коваль, О. В. Геометрія технологічних апаратів і температурна стабілізація середовищ / О. В. Коваль, О. О. Бойко, С. А. Бут // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 48-50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18274Звичайні бродильні чани і лагерні танки мають певні обмеження за розмірами. Необхідність в більшій економічності виробництв потребувала використання більш містких технологічних апаратів для процесів бродіння і дозрівання пива. Результатом цього було створення циліндро-конічних бродильних і лагерних танків. Conventional fermentation vats and lager tanks have certain limitations in size. The need for greater efficiency of production required more intensive use of technological devices for the processes of fermentation and maturation of beer. The result was to create a cylinder-conical fermentation and lager tanks.uk-UKтехнологічні апаратитемпературна стабілізація середовищзброджуванняtechnological devicestemperature stabilization environmentsdigestionкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра мехатроніки та пакувальної технікикафедра готельно-ресторанної справиГеометрія технологічних апаратів і температурна стабілізація середовищOther