Геометрія технологічних апаратів і температурна стабілізація середовищ - Коваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій Олегович; Бут, Сергій Анатолійович (My University, 2014)
Звичайні бродильні чани і лагерні танки мають певні обмеження за розмірами. Необхідність в більшій економічності виробництв потребувала використання більш містких технологічних апаратів для процесів бродіння і дозрівання пива. Результатом цього було створення циліндро-конічних бродильних і лагерних танків. Conventional fermentation vats and lager tanks have certain limitations in size. The need for greater efficiency of production required more intensive use of technological devices for the processes of fermentation and maturation of beer. The result was to create a cylinder-conical fermentation and lager tanks.
Keywords: технологічні апарати; температурна стабілізація середовищ; зброджування; technological devices; temperature stabilization environments; digestion; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра готельно-ресторанної справи