Євлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаМалафаєв, М. Т.Гавриш, Андрій ВолодимировичТарасенко, Тетяна Анатоліївна2012-11-122012-11-122012Структурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капусти / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, М. Т. Малафаєв, А. В. Гавриш, Т. А. Тарасенко // Хлеболекарское и кондитерское дело. — 2012. — № 4 (43). — С. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3597У статті представлено результати досліджень структурно-механічних характеристик млинцевого тіста з капустяним порошком різної дисперсності. Визначено в’язкість млинцевого тіста за використання порошку з капусти різної дисперсності. The paper presents the research results of structural and mechanical properties of pancake dough with cabbage powder with different dispersion. The viscosity of pancake dough using cabbage powder with different dispersion has been determined.uk-UKпорошок капустиpowder out of cabbageструктурно-механічні характеристикимлинцеве тісторесторанне господарствоstructural and mechanical propertiespancake doughrestaurant industryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиСтруктурно-механічні характеристики млинцевого тіста з порошком з капустиArticle