Статистичний аналіз фінансової надійності компаній України - Соломчук, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Досягнення і підтримання належного рівня фінансової надійності є одним із стратегічних завдань управління компанією. Крім того, фі-нансова надійність виступає одним з основних критеріїв при виборі об'єкта інвестування або, наприклад, страховика потенційними стра-хувальниками тощо. Achieving and maintaining a proper level of financial stability is one of the strategic objectives of the company management. In addition, financial reliability has been one of the main criteria in selecting the investee or, for example, the insurer's potential country-Insured others.
Keywords: фінансова надійність; страхувальники; страхові послуги; фінансова звітність; reliability of financial; insurers; insurance service; financial reporting; кафедра обліку і аудиту