Корх, Наталя СергіївнаТетеріна, Світлана МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2017-02-032017-02-032016Корх, Н. С. Визначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктів / Н. С. Корх, С. Н. Тетерина, Г.О. Сімахіна // Сучасні досягнення фармацевтичної технології та біотехнології : збірник наукових праць. – X. : НФаУ, 2016. – С 325-328.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24755В статті представлені дослідження мікробіологічних показників зразків рослинної сировини, з метою перевірки можливості їх застосування в рецептурах м'ясних продуктів. In the article the presented researches of microbiological indicators of samples of plant raw materials, for the purpose of check of a possibility of their use as a part of compoundings of meat products.часниквміст мікроорганізмівантимікробні властивостім’ясні продуктиgarlicantimicrobial propertiesmeat productsamount of microorganismsкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра біотехнології і мікробіологіїВизначення безпечності рослинної сировини, як компонента м’ясних продуктівOther