Інновації у виробництві харчових продуктів - Кохан, Олена Олександрівна; Дорожинська (Онофрійчук), Оксана Сергіївна (My University, 2018)
У тезі проаналізовано інновації, які вже реалізовані або є перспективними у харчовій промисловості. Розглянувши напрямки розвитку харчової індустрії, було виділено основні групи інновацій в харчовій промисловості. Здійснено характеристику основних представників продуктової та технологічної інновації.
Keywords: інновації (харчова промисловість); функціональні продукти; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів