Кохан, Олена ОлександрівнаОнофрійчук, Оксана Сергіївна2019-05-302019-05-302018Кохан, О. О. Інновації у виробництві харчових продуктів / О. О. Кохан , О. С. Онофрійчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – С. 14-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29386У тезі проаналізовано інновації, які вже реалізовані або є перспективними у харчовій промисловості. Розглянувши напрямки розвитку харчової індустрії, було виділено основні групи інновацій в харчовій промисловості. Здійснено характеристику основних представників продуктової та технологічної інновації.uk-UKінноваціїтехнологіїмодернізаціянатуральний продуктупаковкахарчові добавкифункціональні продуктиinnovationstechnologymodernizationnatural productpackagingnutritional supplementsfunctional productsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівІнновації у виробництві харчових продуктівThesis