Вплив глобальної мережі Internet на навчальний процес студентів (соціологічне дослідження) - Васюра, Анна Олегівна; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2014)
Метою соціологічного дослідження є вивчення думки студенства щодо впливу глобальної мережі Internet на навчальний процес; Попередження випадків негативного впливу та розробки рекомендацій щодо поліпшення умов навчання завдяки використанню глобальної мережі Internet. The aim is to study the sociological views on the impact of Students WAN Internet in the learning process; Prevention of negative impacts and develop recommendations for improving the learning environment through the use of the global network Internet.
Keywords: Internet; соціальне дослідження; навчальний процес; social studies; learning process; кафедра гуманітарних дисциплін