Українець, Анатолій ІвановичУсатюк, Світлана ІванівнаШеманська, Євгенія ІванівнаОсейко, Микола ІвановичЗаєць, С.2012-09-192012-09-192004Олії та жири: склад, методи одержання, якість / М. І. Осейко, А. І. Українець, С. І. Усатюк, Є. І. Шеманська, С. Заєць // Харчова і переробна промисловість. - 2004. - № 5 (297). - С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2812У статті представлено результати дослідження жирнокислотного та ізомерного складу рослинних олій та модифікованих жирів. The paper presents the research results of fatty acid and isomeric composition of vegetable oils and modified fats.uk-UKоліїжирижирнокислотний складполіненасичені жирні кислотиoilsfatsfatty acid compositionpolyunsaturated fatty acidsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівОлії та жири: склад, методи одержання, якістьArticle