Вдосконалення технології макаронних виробів з антиоксидантними властивостями - Стеценко, Наталія Олександрівна; Кравченко, Олег Андрійович (My University, 2015)
Серед біологічно активних речовин важливого значення у виробництві макаронних виробів надають природному антиоксиданту - ß-каротину. У харчовій промисловості він набув поширення завдяки своїм технологічним та фізіологічним функціям. Among the biologically active compounds important in the production of pasta provide natural antioxidant - ß-carotene. In the food industry it is spreading thanks to its technological and physiological functions.
Keywords: макаронні вироби; антиоксиданти; ß-каротин; pasta; antioxidants; ß-carotene; кафедра технології оздоровчих продуктів