Принципи менеджменту кейтерінгового бізнесу - Корнєва, Інна Олексіївна (My University, 2016)
Сформовано принципи менеджменту кейтерінгового бізнесу. Formed management principles catering business.
Keywords: кейтерінг; кейтерінговий бізнес; менеджмент; сatering services; catering business; management; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу