Тимчук, Віктор МихайловичХіврич, Олександр Васильович2014-05-052014-05-052014Тимчук, В. М. Порядок проведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості / В. М. Тимчук, О. В. Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 583-584.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14221Проведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості визначають правові, економічні, соціальні та організаційні основи їх діяльності і спрямовані на захист життя і здоров'я людей та довкілля від шкідливого впливу аварій на цих об'єктах шляхом запобігання їх виникненню, обмеження розвитку і ліквідації наслідків. Identification of high-risk food processing industries determine the legal, economic, social and institutional framework of their activities and aim to protect life and health and the environment from the harmful effects of accidents at these sites by preventing their occurrence, limiting the development and consequence management.uk-UKІдентифікаціяоб’єкт підвищеної небезпекиidentificationfacility heightened dangerкафедра екології та екоменеджментуПорядок проведення ідентифікації об'єктів підвищеної небезпеки виробництв харчової промисловості