Борисенко, Олена ВікторівнаМахинько, Валерій МиколайовичБондар, Наталія ПетрівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-07-232014-07-232004Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хліба / О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, Л. Ю. Арсеньєва // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – Ч. 2. – К. : НУХТ, 2004. – С. 55.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16250Визначено вміст антипоживних речовин сої, гороху та люпину (інгібіторів трипсину, рафінози та стахіози). Показана доцільність пророщування цих культур та їх температурної обробки. The contents of antinutritients soybeans, peas and lupine (inhibitor of tripsin, raffinose and stachyose). The expediency of germination of these cultures and their thermal processing.uk-UKсоягорохлюпинзасвоєнняінгібіториsoypeaslupineassimilationinhibitorsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиВизначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хлібаThesis