Обіщан, В. О.Хіврич, Олександр Васильович2015-05-252015-05-252015Обіщан, В. О. Порядок розроблення планів локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій на об’єктах зберігання й перероблення зернопродуктів / В. О. Обіщан, О. В. Хіврич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 81-а Міжнародна наук. конф. студ., аспір. і молод. вчених, 23–24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. II. - С. 387.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20726Проведено аналіз небезпеки підприємств перероблення та зберігання рослинної сировини. Запропоновано практичні заходи для попередження аварій (аварійних ситуацій), врахування яких при розробці оперативної частини ПЛАС підприємства дозволяє у разі виникнення нестандартних ситуацій своєчасно реагувати на них і мінімізувати можливі наслідки. Analysis danger enterprises processing and storage plant material. Practical measures to prevent accidents (accidents), which take account of the development of operational PLAS allows enterprises in the event of unusual situations promptly respond to and minimize the consequences.uk-UKвибухаваріязахистaccidentexplosionsafety protectionкафедра екології та екоменеджментуПорядок розроблення планів локалізації та ліквідації аварійних ситуацій і аварій на об’єктах зберігання й перероблення зернопродуктівThesis