Альбумінні пасти з картопляною клітковиною - Гриценко, Ірина; Онопрійчук, Олена Олександрівна (My University, 2018)
Визначено, що внесення картопляної клітковини до альбумінної маси дозволяє отримати продукт з нормованими показниками якості. Вибір співвідношення складових для альбумінної пасти з харчовими волокнами залежно від їх вихідних показників. Додавання вище вказаних рослинних інгредієнтів забезпечує мінімальні зміни фізико-хімічних показників при зберіганні за умов, передбачених нормативними документами для такого виду продуктів – не більше 3 діб за температури (4±2) °С.
Keywords: альбумінна маса; картопляна клітковина; харчові волокна; кафедра технології молока і молочних продуктів