Чимшит, Олександра Сергіївна2021-09-172021-09-172021Чимшит, О. С. Розроблення технології кисломолочного напою з овочевим наповнювачем – кавбузом та впровадженням даної технології у цеху потужністю переробки молока 35 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олександра Сергіївна Чимшит ; наук. керівник Олена Олександрівна Красуля. – Київ, 2021. – 116 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35340otherкисломолочний напійкавбузмікробіологічніфізикохімічніорганолептичні показникикафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології кисломолочного напою з овочевим наповнювачем – кавбузом та впровадженням даної технології у цеху потужністю переробки молока 35 т за змінуOther