Литвиненко, Олександр АнатолійовичКлюк, Олександр ДмитровичНекоз, Олександр ІвановичДзюб, Олександр Григорович2014-06-262014-06-262013Патент на корисну модель № 80709 UA, МПК В01F5/00 (2013.01) Спосіб приготування засолювальних розчинів / Литвиненко О. А., Клюк О. Д., Некоз О. І., Дзюб О. Г.; власник НУХТ. — № u 2012 14251; заявл. 13.12.2012 ; опубл. 10.06.2013, Бюл. № 11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15640Спосіб приготування засолювальних розчинів включає їх розчинення у воді та перемішування розчину в гідродинамічному кавітаційному апараті. Спочатку готують емульсію з функціональними компонентами. Потім подають в гідродинамічний кавітаційний апарат. За джерелом кавітації і перемішують розчин з кратністю не менше трьох. Method of preparation of the salting solution comprises dissolving in water and mixing the solution in the hydrodynamic cavitation device. Initially, an emulsion with functional components. Then fed into the hydrodynamic cavitation apparatus with a source of cavitation and the solution was stirred with a multiplicity of at least three.otherрозчинкавітаціям'ясопосолsolutioncavitationmeatsaltingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвСпосіб приготування засолювальних розчинів (Патент на корисну модель № 80709 )Other