Дробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса Анатоліївна2013-02-182013-02-182012Дробот, В. І. Порівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці / В. І. Дробот, Л. А. Михонік // Хлебный бизнес. – 2012. – № 5(6). – С. 50-51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6356В статті наведено результати досліджень впливу способів приготування тіста на показники якості хліба з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениці. Встановлено, що хліб з цього борошна доцільно готувати прискореним способом з використанням заквасок-підкислювачів. The paper presents the study of the influence of methods of preparing dough for bread made whole-wheat flour. Bread from this flour advisable to prepare an accelerated manner using sour-acidulant.uk-UKборошно з суцільнозмеленого зернависівкипшенична клейковиназакваска-підкислювачwhole-wheat flourbranwheat glutensour-acidulantкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПорівняльна оцінка способів приготування тіста з борошна з суцільнозмеленого зерна пшениціArticle