Тимчук, Алла ВікторівнаГрек, Олена Вікторівна2012-06-132012-06-132010Тимчук, А. В. Білково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочного / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Продукти & Ингредиенты. – 2010. - № 1(65). - С. 38 – 39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1401У статті розглядаються спосіб отримання суміші на основі сиру кисломолочного для тривалого зберігання для наступної дефростації з додаванням білково-рослинної композиції на основі білкового концентрату та борошна пшеничного або екструдату рису у певному співвідношенні. In the article examined method of receipt the mixture based of curd for the protracted storage and a next defrostation with addition of protein-vegetable compositions on the basis of albuminous concentrate and the wheat flour or extrudate of rice in certain correlation.otherсир кисломолочнийнапівфабрикатиекструдат рисувологоутримуюча здатністьдефростаціяcurdready-to-cook foodsextrudate of ricemoist retentivitydefrostationкафедра технології молока і молочних продуктівБілково-рослинна суміш для напівфабрикатів на основі сиру кисломолочногоArticle