Розроблення системи НАССР для виробництва вафель - Усатюк, Світлана Іванівна; Панченко, Оксана Юріївна (My University, 2017)
Розглянуто питання впровадження системи НАССР у виробництві вафель для забезпечення безпечності харчового продукту. The issue of implementation of the HACCP system in the production of waffles for ensuring the safety of the food product is considered.
Keywords: HACCP; вафлі; кафедра експертизи харчових продуктів