Усатюк, Світлана ІванівнаПанченко, Оксана Юріївна2018-05-122018-05-122017Усатюк, С. І. Розроблення системи насср для виробництва вафель / С. І. Усатюк, О. Ю. Панченко // Якість і безпека харчових продуктів : тези доповідей ІIІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16–17 листопада 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – C. 85–86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27391Розглянуто питання впровадження системи НАССР у виробництві вафель для забезпечення безпечності харчового продукту. The issue of implementation of the HACCP system in the production of waffles for ensuring the safety of the food product is considered.uk-UKсистема НАССРHACCP systemвафліwafflesякістьqualityбезпечність харчового продуктуfood safetyкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення системи НАССР для виробництва вафельThesis