Спирт етиловий-сирець (Патент на корисну модель № 90477) - Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Сизько, Валерій Борисович (My University, 2014)
Корисна модель відноситься до сировини для виробництва паливних оксигенатів, в тому числі біоетанолу, який являє собою дегідратований (зневоднений) етиловий спирт з концентрацією останнього до 99,8 % об,ємних, що використовують у виробництві бензинів моторних сумішевих та інших видів палив. An useful model behaves to raw material for the production of fuel oxygenates, including to the bioethanol which shows by itself an ethyl spirit is dehydrated (water-free) with a concentration last to 99,8 %, capacious, that is used in the production of petrols of agile blenderized and other types of fuels.
Keywords: етиловий спирт; паливні оксигенати; дегідратований спирт; денатуруючі добавки; ethyl spirit; fuel oksigenaty; dehydrated alcohol; denaturant additions; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства