Аналіз придатності типів повітряних фільтрів - Прозор, Роман Сергійович; Копиленко, Анатолій Васильович (My University, 2014)
Повітряні фільтри служать для знеиилювання повітря, що забирається з атмосфери в системи: в припливної вентиляції, кондиціонування і повітряного опалення виробничих, службових і громадських будівель, подачі повітря на технологічні потреби, повітряне охолодження газотурбінних енергетичних установок і вентиляції електричних машин. Air filters are used to zneyylyuvannya air is removed from the atmosphere in the system: tidal ventilation, air conditioning and air heating systems manufacturing, service and public buildings, air supply for industrial needs, air-cooled gas turbine power plants and ventilation of electric cars.
Keywords: фільтр повітряний; запиленість заземненого шару; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв