Перспективи розвитку мотелів в Україні - Нетяжевський, Олександр Вікторович; Примак, Тетяна Юхимівна (My University, 2015)
Готельно-ресторанна сфера як одна з високорентабельних галузей світової економіки, у XXI ст. стає провідним напрямом економічного і соціального розвитку України. Міжнародний досвід свідчить, що необхідною передумовою активного та успішного просування цієї галузі на ринок держави є сучасна туристична інфраструктура. Сьогодні туризм формує економіку багатьох держав, регіонів, стає важливим чинником стабільного розвитку світової індустрії гостинності. Hotel and restaurant business as one of the highly profitable sectors of the world economy in the XXI century. is leading the direction of economic and social development of Ukraine. International experience shows that a necessary precondition for successful and active promotion of the industry to market state is a modern tourist infrastructure. Today, tourism generates economies of many countries, regions, is an important factor in sustainable development of the global hospitality industry.
Keywords: мотелі України; розвиток мотелів; готельно-ресторанна сфера; motels Ukraine; development motels; hotel and restaurant business; кафедра туристичного та готельного бізнесу