Осадча, Ганна Григорівна2016-02-182016-02-182015Осадча, Г. Г. Аспекти калькулювання собівартості продукції у м’ясо-жировому виробництві / Г. Г. Осадча // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конф., 19-20 листопада 2014 р. : тези доп. - К.: НУХТ, 2015. – С. 296-298.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22312Процеси інтернаціоналізації та глобалізації національних економік країн поступово посилюють конкуренцію суб’єктів господарювання на внутрішньому і зовнішньому ринках. The processes of internationalization and globalization of national economies gradually strengthen competition entities in domestic and foreign markets.otherкафедра обліку і аудитусобівартістькалькулюванняхарчова промисловістьcostcalculationfood industryАспекти калькулювання собівартості продукції у м’ясо-жировому виробництвіThesis