Аспекти калькулювання собівартості продукції у м’ясо-жировому виробництві - Осадча, Ганна Григорівна (My University, 2015)
Процеси інтернаціоналізації та глобалізації національних економік країн поступово посилюють конкуренцію суб’єктів господарювання на внутрішньому і зовнішньому ринках. The processes of internationalization and globalization of national economies gradually strengthen competition entities in domestic and foreign markets.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; собівартість; калькулювання; харчова промисловість; cost; calculation; food industry