Кирпіченкова, Оксана МиколаївнаОболкіна, Віра Іллівна2016-10-122016-10-122016Кирпіченкова, О. М. Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини / О. М. Кирпіченкова, В. І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції - основні засади її конкурентоздатності : матеріали V Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 14 вересня 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 114-115.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24409Комплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно- фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. Complex application improvers, vegetable puree and hlyukozno- fructose syrup contributes particles bound moisture which can extend shelf life as adobe and custard cakes due to a stronger binding moisture in the structure of the product.uk-UKкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справикондитерська промисловістьтехнологія пряниківнетрадиційна сировинаalternative raw materialsconfectionery industrygingerbread technologyТехнологія пряників із використанням нетрадиційної сировиниOther