Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини - Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна (My University, 2016)
Комплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно- фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. Complex application improvers, vegetable puree and hlyukozno- fructose syrup contributes particles bound moisture which can extend shelf life as adobe and custard cakes due to a stronger binding moisture in the structure of the product.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи; кондитерська промисловість; технологія пряників; нетрадиційна сировина; alternative raw materials; confectionery industry; gingerbread technology