Пархоменко, Анастасія МихайлівнаМукоїд, Роман МиколайовичКошова, Валентина Миколаївна2024-04-292024-04-292020Пархоменко, А. Вплив якості води в пивоварінні / А. Пархоменко, Р. Мукоїд, В. Кошова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42982Вода – це основна сировина пивоварного виробництва, від її хімічного складу залежать органолептичні та фізико-хімічні властивості готового напою. Метою роботи є дослідження впливу якості води на органолептичні показники пиваWater is the main raw material of brewing fermentation, and in its chemical warehouse lies the organoleptic and physical-chemical properties of the finished drink. The robotic method is to study the infusion of water bitterness on the organoleptic characteristics of beerukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствапивосусловодаводопідготовкаbeerwortwaterwater preparationВплив якості води в пивоварінніThesishttps://orcid.org/0000-0002-3454-1484