Вплив якості води в пивоварінні - Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Кошова, Валентина Миколаївна (My University, 2020)
Вода – це основна сировина пивоварного виробництва, від її хімічного складу залежать органолептичні та фізико-хімічні властивості готового напою. Метою роботи є дослідження впливу якості води на органолептичні показники пива

Water is the main raw material of brewing fermentation, and in its chemical warehouse lies the organoleptic and physical-chemical properties of the finished drink. The robotic method is to study the infusion of water bitterness on the organoleptic characteristics of beer
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; пиво; сусло; вода; водопідготовка; beer; wort; water; water preparation