Технологічні властивості сирних продуктів на основі білкових концентратів - Рудюк, Віталій Петрович; Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна (My University, 2021)
Досліджено технологію термостабільного сирного продукту на основі сухих молочних концентратів, для подальшого використання у рецептурах напівкопчених ковбас.
Keywords: білкові концентрати; напівкопчені ковбаси; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів