Рудюк, Віталій ПетровичПасічний, Василь МиколайовичХорунжа, Тетяна Олегівна2023-10-122023-10-122021Рудюк, В. П. Технологічні властивості сирних продуктів на основі білкових концентратів / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний, T. O. Хорунжа // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі («Реалії та перспективи м'ясопереробки») : програма та тези матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 15 вересня 2021 р., м. Київ. – Київ: НУХТ, 2021. – С. 60–61https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41169Досліджено технологію термостабільного сирного продукту на основі сухих молочних концентратів, для подальшого використання у рецептурах напівкопчених ковбас.otherбілкові концентратинапівкопчені ковбасикафедра технології м’яса і м’ясних продуктівмолоці концентраprotein concentratessemi-smoked sausagesconcentrated milkТехнологічні властивості сирних продуктів на основі білкових концентратівThesis